29.01.2021Møde & Event News

Nyt streamingstudie i HUONE Copenhagen

Livehouse Europe og HUONE Copenhagen er gået sammen om studie til streaming af møder, konferencer og events.

Kreative og nytænkende rammer skal gøre den virtuelle event- og mødeoplevelse til en succes i en tid, hvor virksomheder udskifter mange fysiske arrangementer med mere virtuelle og hybride af slagsen.

Livehouse Europe og HUONE Copenhagen har derfor etableret et nyt streamingstudie, hvor virksomheder kan streame arrangementer virtuelt til deltagerne. Studiet står permanent opført i HUONE Copenhagens lokaler tæt ved Københavns Lufthavn og indeholder det nyeste streamingudstyr.

I partnerskabet fokuseres der på kombinationen af teknologi og kreativitet, hvor gæster kan forvente at få en helheldsoplevelse i HUONE Copenhagens rammer med Livehouse Europe som innovativ sparringspartner og leverandør på alle tekniske afviklinger.

”Vi har i længere tid ledt efter en partner, der kunne opgradere vores kreative konferencecenter på den tekniske side til den tid, som vi står i, hvor hybrid- og online møder bliver brugt som aldrig før. I Livehouse Europe har vi fundet den helt rigtige partner, der har samme høje krav til kvalitet og service, som HUONE er kendt for at levere,” siger Louise Adolph, CEO i HUONE Copenhagen.

Mere om HUONE Copenhagen

 


?