21.01.2021Møde & Event News

Sinatur vil lave plastaffald om til møbler

Sinatur har indgået partnerskab med møbelvirksomheden HOUE om cirkulær økonomi.

Sinatur Hotel & Konference har indgået et nyt partnerskab med designmøbelvirksomheden HOUE. Det sker som et led i hotelkædens målsætningen om at være CO2-positive og 100 procent affaldsfrie inden 2030.

Hovedformålet med samarbejdet er, at plastaffaldet fra alle seks Sinatur-hoteller skal sendes til HOUE, som vil bruge det til at skabe nye, bæredygtige møbler og produkter til hotelkæden.  

Det er ikke første gang, at HOUE og Sinatur samarbejder omkring produktionen af bæredygtige møbler. Flere af hotellerne har allerede designstolen FALK stående, som ligeledes er produceret af affaldsplast fra danske husholdninger og produceret af HOUE.

Men hvorfor bruge andres plastaffald, når man i stedet kan anvende sit eget og dermed gøre historien om hotellernes møbler endnu mere nærværende?

”Der behøver ikke være langt fra tanke til handling, når man arbejder med fælles interesser. Vi regner med, at vi allerede i starten af 2021 kan præsentere de første produkter af eget plastaffald,” siger Claus Nielsen, direktør på Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference.

Læs mere om Sinaturs samfundsambition


?