25.01.2021Møde & Event News

Ny kommerciel direktør hos Scandic

Klaus Johansen bliver ny kommerciel direktør i Scandic, hvor han tidligere har haft ledende stilling.

Hotelkæden Scandic har ansat 46-årige Klaus Johansen som kommerciel direktør med overordnet ansvar for at styrke og udvikle hotelkædens kommercielle aktiviteter inden for salg, revenue management, marketing og booking. Han tiltræder 1. april 2021.

Klaus Johansen kommer fra en stilling som administrerende og kommerciel direktør hos Green Hat People. Han har tidligere været ansat hos Scandic som group vice president og har endvidere stor erfaring fra rejsebranchen, hvor han blandt andet har været administrerende direktør hos American Express og kommerciel direktør hos TUI.

 ”Jeg er meget glad for, at vi kan præsentere en så stærk profil til stillingen som Commercial Director. Klaus har i sine tidligere jobs bestridt nogle tunge poster i store nordiske og internationale virksomheder. Jeg er fuldstændig sikker på, at han med sin solide faglige ballast vil bidrage til at styrke og ikke mindst udvikle vores allerede stærke kommercielle teams,” siger Søren Faerber, Scandics administrerende direktør i Danmark.

”Det er utroligt spændende at blive en del af Danmarks største hotelkæde igen. Det er tydeligt at se, at Scandic er på en spændende vækstrejse i disse år. Den glæder jeg mig til at være en del af og yde mit bidrag til, at det bliver succesfuldt. Først og fremmest ser jeg imidlertid allermest frem til at møde mine mange nye som ”gamle” og dygtige kolleger,” siger Klaus Johansen.


?