05.09.2019Møde & Event News

10 år med økologiske køkkener

Fødevarestyrelsen fejrer 10-året for certificering af økologiske køkkener med også at gøre den 'hurtige' mad bæredygtig.

Den grønne bølge er nået til take-away og anden 'hurtig' mad. Den 11. september er der inspirationsseminar på Restaurant Gemyse i Tivoli. Her kan professionelle med interesse i bæredygtige måltider blive introduceret for en ny markedsanalyse, der belyser forbrugernes præferencer for mere økologisk take-away. Der vil desuden være oplæg og cases om udbredelsen af økologi i de hurtige måltider. Man kan høre mere om gevinster såvel som udfordringer for den økologiske take-away.

Uddeling af Økologiske Spisemærker

Dagen slutter med, at Fødevarestyrelsen, som en del af 10-års-fejringen for certificeringen af økologiske køkkener, overrækker Tivolis mange økologiske spisemærker, herunder 2 spisesteder, der opnår Det Økologiske Spisemærke for allerførste gang. De 2 spisesteder bliver først afsløret ved overrækkelsen.

Kreative opskrifter holder prisen nede

Dorthe Weinkouff Barsøe, Underdirektør, Brand & Kommunikation, siger: ”Tivoli har gennem et par år arbejdet med at implementere en strategi for bæredygtige måltider. 'Vores mad skal smage' er strategiens første bud, men økologi og dyrevelfærd kommer lige efter, og det er lykkedes at få masser af økologi og dyrevelfærd uden at hæve priserne, alene ved at gentænke opskrifterne på den mad, Tivoli sælger."

Se mere om møder og konferencer i Tivoli


?