15.01.2019Møde & Event News

10 nye workshops på Experimentarium

Hvordan imødeser vi en fremtid, hvor menneskelignende robotter overtager vores arbejdspladser? Oplev svaret på en af de 10 workshops.

På Experimentarium har de mødeansvarlige kontaktpersoner den ambition, at mødegæsterne skal gå fra mødet med en følelse af, at de har haft en særlig oplevelse. En interessant, forandrende og sanselig mødedag. En dag hvor mødedeltagerne udover mødets faste agenda tager viden med hjem.

Med 10 nye inspirationstilbud kan din virksomhed deltage i workshops med eksperimenter og hands-on forsøg eller indspark til mødeagendaen. Hvordan imødeser vi en fremtid, hvor menneskelignende robotter overtager vores arbejdspladser? Hvordan introduceres robotteknologi og kunstig intelligens i øjeblikket? Det er spørgsmål, som man kan opleve sig frem til at kunne besvare.

Dette vil fascinere enhver

Det gode møde handler om at berige mødedeltagerne med aha-oplevelser, så mødedeltagerne tager mere med hjem og efterfølgende bidrager med vidensdeling i virksomheden. Lige nu kan man tilføre sit møde et besøg i den verdensberømte udstilling "Body Worlds", som giver et hudløst ærligt blik på menneskekroppen, som den ser ud under huden.

En fascinerende rejse gennem kroppen, hvor du kommer helt tæt på ægte menneskekroppe, fastfrosset i et splitsekund af bevægelse. Udstillingen giver også et ærligt billede af, hvordan vores livstil sætter sine spor i kroppen. Kilde: Pressemeddelelse.

Se mere om Experimentarium

Se mere om den aktuelle udstilliing


?