12.06.2018Møde & Event News

Ugens overraskelse

Mød en maskulinitetsforsker! Dette venue byder også på historisk fadøl, humor, en russisk uniform, håndvåben og strømpebånd.

Velkommen til endnu et bud på events og oplevelser på venues, som du finder hos partnerne på Kursuslex' gratis bookingportal, Konference.dk. Denne gang vil vi gerne fortælle dig om en oplevelse fra Tøjhusmuseets nyeste fyraftenskoncept. Og nedenfor beskriver vi et foredrag på Nationalmuseet, som belyser mandeidealer fra før til nu. Der findes vel næppe noget venue med flere events og foredrag end Nationalmuseet.

Historisk fadøl og russiske uniformer

Med humor og meget stor viden kan du få et spændende foredrag om krigshistorie, krydret med fysiske effekter fra krigens tid. En russisk uniform, håndvåben, et fint silkebånd osv.. Det hele serveres med en kold fadøl, som er brygget efter gamle traditioner. Alt i alt en fin event som afslutning på en mødedag i museets smukke mødelokaler med både søjler og højt til loftet. Nationalmuseets mødelokaler byder også på en lille teatersal med skrånende gulv.

Mød 2 maskulinitetsforskere

Dette foredrag fører jer igennem mandeidealer fra historien og op til i dag. Det er nemlig ikke altid let at leve op til de modsatrettede krav og forventninger, der findes til den moderne mand. Og det er ikke blevet nemmere gennem tiden.

"Skarptskåren, maskulin og moderne. Omsorgsfuld, hensynsfuld, og ansvarlig." En Gentleman i tiden omkring 1900 vidste godt, hvad han stod for, også selv om verden omkring ham var i hastig forandring. Til "Historisk Morgen" stiller Nationalmuseet skarpt på 2 typer af mandelidealer. Seniorforsker Mikkel Venborg Pedersens nyeste forskning om den perfekte gentlemans verden. Antropolog og maskulinitetsforsker Christian Groes vil indvie jer i nutidens mandeidealer og bl.a. komme nærmere ind på de mange modsatrettede forventninger til mænd i dag.

Se mere om Nationalmuseet som venue

Se flere utraditionelle mødesteder på Konference.dk


?