09.02.2018Møde & Event News

Nyt Møde & Eventmagasin på gaden!

I denne uge kommer et 100 sider stort Møde & Eventmagasin. Stort tema om involvering og om Møde & Eventmessen 2018.

Møde & Eventmagasinet nr. 1 er på vej med posten. i 2018 udkommer magasinet i alt 4 gange og hver gang i en ekstra fyldig udgave på 100 sider med masser af ekstra redaktionelt stof.

I årets første nummer finder du et stort tema om deltagerinvolvering møderne, og vi løfter fligen for nogle af de mange foredrag, udstillere og aktiviteter, du kommer til at opleve på Møde & Eventmessen 2018. Messen sætter i år ekstra stort fokus på events, og der er fire scener med foredrag. Indretningen bliver en inspiration i sig selv, og udstillerne viser sig fra den mest kreative side, når de fortæller om nye mødeformer og langt større involvering i både møder og events.

Mød business angel Birgit Aaby både i magasinet og på messen.

I Møde & Eventmagasinet kan du også møde business angel og CEO i eget firma, Birgit Aaby, som fortæller om sit mest luksuriøse - og samtidig hendes livs værste business møde. Læs hvorfor og få hendes opskrift på, hvad et godt møde altid skal gøre for deltagerne. På Møde & Eventmessen kan du møde hende live, når hun giver foredrag den 1. marts om "En løvindes bekendelser".

I årets første Møde & Eventmagasin får du også Bo Krügers grundige inføring i det nyeste inden for mødeledelse, og så er der ekstra fokus på rejser i forbindelse med møder.Læs også en lille introduktion til mange af Kursuslex' nyeste partnere og få masser af inspiration - og mod - til at prøve andre mødesteder.

Læs Møde & Eventmagasinet online


?