19.06.2018Møde & Event News

Ugens overraskelse

Denne event tvinger deltagerne til at skelne væsentligt fra uvæsentligt plus at samarbejde om at definere kernebudskabet på en kreativ måde.

At producere en film omkring et kernebudskab tvinger deltagerne til at tage stilling til væsentligt kontra uvæsentligt i forhold til emnet, og den står af samme grund meget klart med sit budskab bagefter. Man får både en teambuilding oplevelse ud af være sammen om at producere en film, og man skaber et synligt og visuelt produkt, som klarlægger mål, temaer, budskaber eller kernekompetencer.

Du kan få eventen hos disse 4 venues

Denne event kan virkeliggøres sammen med eventfirmaet Spirti Event i Båstad, som arbejder sammen med følgende møde- og konferencehoteller i Sverige: Hotel Skansen i Båstad, Hotel Tylösand i Halmstad, Hotel & Restaurant Hovs Haller i Båstad samt Torekov Hotel i byen Torekov.

Professionelle klippere

Tematikken for det korte filmmedie er nærmest ubegrænset. Elin Moritz fra Skånska Möten Gruppen brugte eksempelvis konferencens nøgleord som udgangspunkt for filmproduktionen. Teamet bliver faciliteret af professionelle filmfolk med professionelt udstyr. Resultatet blev præsenteret under galamiddagen om aftenen. Der er professionelle klippere, som hjælper med færdiggørelsen, sådan at det tekniske ikke griber tidsmæssigt forstyrrende ind.

Se mere om Spirit Event

Se mere om Hotel Skansen i Båstad

Se mere om Hotel Tylösand i Halmstad

Se mere om Hotel & Restaurant Hovs Haller

Se mere om Torekov Hotel


?