08.02.2019Møde & Event News

2 nye madboder i Tivoli

Italienske klassikere og marokkanske lækkerier bliver nu en del af udbuddet i Food Hall ved Tivoli.

Den 7. februar byder La Baracca Fresh Italian Pasta velkommen i nybygget madstade. Her langes der frisklavede, italienske pastaklassikere over disken. Parret bag La Baracca har godt styr på de italienske klassikere. Franco er fra Firenze og opvokset i Italien. Franco og Tatiana glæder sig til at forkæle gæsterne i Tivoli Food Hall med klassiske pastaretter. Alt er hjemmelavet og produceret på stedet. Franco fra La Baracca siger om konceptet: ”Jeg er en ’street food man’, der kan lide det simple, men det skal være lækkert, hjemmelavet og autentisk. Baseret på de retter min italienske bedstemor serverede, og som er gået i arv i familien.”

Afrikansk stemning og smag

3. april åbner det nybyggede madstade Wakha, som tilfører Tivoli Food Hall nordafrikansk stemning. Madboden får direkte kig til køkkenets krukker, som er spækket med friske krydderier, som drysses over kødet på grillen. Sprøde granatæblekerner, grillede grøntsager, lam og kylling og yoghurtdressing serveres på lune fladbrød. Vinen er i højsædet hos Wakha, som byder på økovine og naturvine. Der vil også være grønne og anderledes drinks og øl fra Spanien. Kilde: Pressemeddelelse

Se mere om Tivolis mødefaciliteter


?