01.03.2019Møde & Event News

20 års jubilar hos Kursuslex

Produktionsansvarlig Pia Dewachter er et af de helt uundværlige kort hos Kursuslex. Som partner har man helt sikkert stødt på hendes grundighed og venlige attitude.

1. marts kunne Pia Dewachter fejre 20 år hos Kursuslex, hvor hun i dag arbejder som produktionsansvarlig. Hun har blandt (meget) andet ansvar for, at alt er korrekt og i orden med samtlige data for Kursuslex' partnere i Håndbogen, som er et af Kursuslex' ældste produkter med præsentation af partnere i en overbliksagtig form med de mest nødvendige oplysninger om mødesteder landet over. Netop dette overblik er i høj grad Pias ære. Det samme gælder de oplysninger om mødesteder, som man nemt og hurtigt kan finde gennem online søgeværktøjet Konference.dk. Håndbogen er i øvrigt netop udkommet for 2019.

Altid venlig og positiv

Det særlige kendetegn ved Pia er, at hun udover at holde hovedet koldt og styre en kæmpe database med adresser, kontaktpersoner, fotos m.v. samtidig bevarer en urokkelig venlighed og positiv attitude både eksternt og internt i huset hos Kursuslex. Kort sagt: Pia er en højt skattet og meget værdifuld kollega både i og uden for huset.

Hvad bliver Pias valg?

Vi hos Kursuslex ønsker Pia tillykke med 20 år her hos os. Og håber hun bliver med os 20 år mere. Mange har  sikkert kun mødt Pia via telefon eller mail. Men her ses hun til fejring med kollegerne. Gaven - den var naturligvis et ophold med alt det bedste på et af de hoteller, hun selv har dvælet allermest ved, når hun har modtaget de mange skønne fotos fra steder, hvor det ene ser bedre ud end det andet. Vi afventer spændt Pias valg.

Se mere om Håndbogen 2019

Se mere om Konference.dk


?