05.03.2018Møde & Event News

25 år ved roret

Hoteldirektør og ejer Keld Olsen overtog ledelsen af Hotel Niels Juel i Køge den 15. marts 1993. Der er reception på dagen for at fejre de 25 år.

Hotel Niels Juel i Køge Hotellet blev bygget færdigt i 1989, men en satsning på at huse »hele byens store natklub« på øverste etage viste sig ikke at leve op til målsætningen. I 1991 gik hotellet konkurs og blev i 18 måneder drevet af et konsulentfirma.

En mand mente, at det var et forsøg værd at skabe en god forretning for et hotel igen. Denne mand var Keld Olsen, som forpagtede hotellet de første 12 måneder for at se, om der var basis for en turnaround. Siden da har han været hotellets ejer.

”Det betød helt sikkert noget for byen, at der kom et ansigt på ledelsen af hotellet. Det gav en ny følelse af stabilitet - og det betød også noget for personalet. Det blev lettere at fastholde gode folk,” siger Keld Olsen. Da tiden var inde til det, blev Hotel Niels Juel meldt ind i en række netværk - ikke mindst Best Western - og senere Small Danish Hotels. Stærkere netværk og et øget fokus på markedsføring gav resultat.

Reception på hotellet

Hotel Niels Juel fejrer Keld Olsens 25 års jubilæum med en reception for venner og forretningsforbindelser torsdag den 15. marts klokken 14 til 17. Kilde: HORESTA.

Se mere om Hotel Niels Juel


?