27.02.2019Møde & Event News

Nyt Møde & Eventmagasin på gaden

Se temaet om Nordic Meetings & Events Expo og læs om grevinde Alexandras bedste møde. Få 100 siders inspiration og sidste nyt til dine møder.

Læs optakten til Nordic Meetings & Events Expo 27. og 28. marts i Bella Center. Se hvilke foredragsholdere, du kan møde begge dage og hør om nogle af de over 300 udstillere, du kan møde personligt til messen. Læs også om awardfesten (du kan stadig nå at stemme) og få tips fra din geografiske yndlingsdestination, som du også kan møde på messen. Mange er slet ikke klar over, hvor meget gratis hjælp, tips og ideer, de kan få hos destinationerne. På messen møder du repræsentanterne, som har et kæmpe kontaktnet og kan få næsten alt til at ske.

Grevinde Alexandras "Mit bedste møde"

Læs også om grevinde Alexandras "Mit bedste møde" og hør hendes holdninger til, hvad der gør et godt møde eller en god konference. I rejsetillægget kan du snuse til nogle af de gode mødesteder i udlandet, og sidst i magasinet får du en kort introduktion til alle de nye partnere hos Kursuslex og Konference.dk

Du får i alt 100 siders inspiration mødesteder og alt det, som gør et godt møde før, under og efter. God fornøjelse med læsningen!

Læs Møde & Eventmagasinet online

Få Møde & Eventmagasinet gratis med posten fremover


?