06.08.2018Møde & Event News

3 danske hoteller i verdens top 100

De danske hoteller optræder nu på det internationale magasin Monocles liste over deres 100 foretrukne hoteller i hele verden.

Nobis Hotel, SP34 og Hotel Sanders i København er blandt magasinet Monocles 100 udvalgte hoteller i Verden. Hotel Sanders, som er åbnet af "Kølpin Group" har kun eksisteret i 1 år og er alligevel med på listen.

"Det er jo et guldstempel i den forstand, at vi stadig er ret nye. Vi har først slået dørene op i november, men har allerede fået en helt utrolig god modtagelse. Både herhjemme, men også i flere udenlandske medier. Det betyder meget for os, for størstedelen af vores gæster er udlændinge," siger relations manager Julie von Sperling til dagbladet Børsen.

Særlig glad må Pia Elizabeth Remillard være over SP34's placering på listen. Hun overtager nemlig posten som direktør på SP34 fra 1. september. Pia har 30 års erfaring fra hotel- og servicebranchen.

Kvalitet og luksus som konkurrenceparameter

På Monocles liste findes også de 2 københavnerhoteller, Nobis Hotel og SP34. SP34 er placeret i Latinerkvarteret. Her mener direktør Karim Nielsen, at konkurrencen blandt hotellerne i København ikke blot handler om at være lavest på prisen. "Vi har oplevet, hvordan Noma har revolutioneret gastronomien og sat Danmark på verdenskortet. Vi forsøger netop i disse år at gøre det samme inden for hotelovernatninger: At skabe noget unikt, der er værd at rejse langt efter. Konkurrencen er så hård, at du simpelthen er nødt til at have noget særligt at byde på, og det fremmer udviklingen og det innovative," siger han. Bag Monocle står samme udgiver som magasinet Wallpaper. Kilde: Estate Media.

Se mere om Hotel SP34

Se mere om Nobis Hotel

Se mere om Hotel Sanders


?