07.12.2018Møde & Event News

3 hoteller hædret

De 2 er blandt "Bedste Hotel Oplevelser". Det 3. er kåret som "Bedste Hav Hotel". Alle 3 konferencehoteller er partnere hos Kursuslex.

Når White Guide for første gang har fokus på Sveriges bedste hoteloplevelser, kniber Hotel Skansen i Båstad sig ind på en plads på listen. Hotellet prises for sin gode mad og drikke, for interiør og ambiance, spa og koldbadhus (foto). Også søsterhotellet Hotel Riviera Strand omtales i den nye "White Guide Hotel + Bar 2019." 

"Det er en fantastisk start på en spændende rejse, som kun lige er begyndt," siger Lars Henningsson, bestyrelsesordfører på Hotel Skansen. White Guide har testet over 150 svenske hoteller. Kilde: Pressemeddelelse.

Bedste hotel ved vandet

"The Luxury Travel Guide" har udnævnt Gullmarsstrand Hotell Konferens til "Bedste Havhotel i Sverige". Hotellet ligger som de to øvrige præmierede, svenske hoteller direkte ved vandet.

Alle tre hoteller har meget stort fokus på opgraderinger hvert eneste år. Det gælder både lokaler, forplejning og et konstant fokus på udvikling og innovative tiltag.

Se mere om Hotel Skansen i Båstad

Se mere om Hotel Riviera Strand

Se mere om Gullmarsstrand Hotell Konferens


?