03.03.2020Møde & Event News

45 tons kylling om året batter

Danmarks største hotelkæde vil fra begyndelsen af marts udelukkende indkøbe statslig, dyrevelfærdsmærket kylling til sine 26 restauranter over hele landet.

Scandic har et årligt forbrug på 45 tons kylling og bliver første hotelkæde i Danmark til at indføre den mere bæredygtige indkøbspolitik. Scandic siger farvel til konventionel kylling og bebuder, at hotelkæden nu udelukkende vil indkøbe statslig, dyrevelfærdsmærket kylling til sine danske restauranter.

Vil gå forrest som eksempel

Sidste år træf hotelkæden en beslutning om at udfase al udenlandsk kylling, og nu tager Scandic således næste skridt mod et endnu stærkere bidrag til dyrevelfærden. ”Vi ønsker med vores nye indkøbspolitik at hæve dyrevelfærden for de kyllinger, som vi indkøber. Med beslutningen om udelukkende at indkøbe kylling, der er mærket med dyrevelfærdshjertet, sender vi et klart signal om, at vi køber ind på bedre dyrevelfærd, bæredygtighed og madoplevelser af høj kvalitet. Vi ser det som fuldstændig afgørende og naturligt at gå forrest og tage ansvar som største aktør i hotelbranchen,” siger Karsten Felvang Nielsen, direktør for mad- og drikkevarer i Scandic.  Foto: Scandic Kødbyen.

Se mere om Scandic (Copenhagen)


?