03.07.2018Møde & Event News

5 ekstra udstillere på MødeMekka

Udstillerlisten er netop blevet øget, hvilket giver nye bookingmuligheder. Speedmøderne foregår i Aller Huset den 26. september.

Tilslutningen til MødeMekka den 26. september i Aller Huset (foto) har været stor, ligesom den var ved forrige MødeMekka, der foregik i BLOX. Også her måtte der oprettes venteliste. Der er nu få pladser ledige til MødeMekka den 26. september, inden venteliste må oprettes.

Inden for de seneste uger er der kommet 5 nye udstillere til. Disse udstillere tager imod aftaler for speedmøder på selve dagen, ligesom der stadig er nogle af de øvrige venues, der  har ledige tider. Flere er allerede booket helt op. Book mindst 3 møder ved tilmeldingen.

De 5 nye udstillere på MødeMekka

De sidst ankomne udstillere er: Nyhavn Rejser Groups & Incentives, Quality Hotel Høje Taastrup, Clarion Hotel Copenhagen Airport, Brøchner Hotels samt KolleKolle.

Programmet for dagen byder på foredrag mellem og efter møderne, og der vil være aftenbuffet, hvor man kan mingle med både branchekolleger og udstillere. Det er en god mulighed, især hvis der er fuldt booket hos et venue, som man gerne vil lære bedre at kende.

Få ny viden om business rejser

Bureauchef Rie Ulrich fra Nyhavn Rejser holder et oplæg om, hvorfor det trods ændringer i skatteregler og fokus på omkostninger stadig er populært for virksomheder at tage deres medarbejdere ud på en rejse. Ønsket er der stadig, men indholdet i rejserne har ændret sig. Rie Ulrich fortæller om 5 tendenser i forhold til Nyhavn Rejsers forespørgsler når det gælder virksomheds- og bestyrelsesrejser.

Se mere om MødeMekka 26. september


?