16.08.2018Møde & Event News

5-stjernet konferenceskib på bedding

Det gode skib M/S "Navigator" af København ved Dronningens slot i København har både møderum og værelser med karbad ombord.

Lige nu er hun ved at få børste og renset skroget. Men så snart det smukke skib "Navigator" er klargjort, vender det igen tilbage til København, hvor det holder til tæt ved Amalienborg. Skibet er bygget til både at kunne sejle og have møder og overnattende gæster.

Efter 15 år som øvelsesskib for navigatører blev "Navigator" i årene fra 1976 til 1997 brugt til blandt andet at sejle besætninger til og fra boreplatforme i Nordsøen. I 2004 købte Kim Sørensen skibet, som gennem de næste 7 år blev gennemgribende renoveret til det, det er i dag - et femstjernet hotel- og konferenceskib.

Arne Jacobsen bestik naturligvis

Som hotelskib kan der være plads til 10 overnattende passager. Der er kælet for detaljerne og skibet er et orgie i mahogni, teak og messing. Dækket er af Burmateak, dørken og trapperne i passagerafdelingen er lavet i brændt, siciliansk lavasten, bestikket er tegnet af Arne Jacobsen, lyd- og tv-udstyr er fra B&O, og sådan fortsætter listen.

Selv om meget er nyt, så har ejeren bibeholdt så meget af det oprindelige skib som muligt, Farverne er holdt i de klassiske statsskibsfarver, som vi også kender fra isbryderne med sort skrog og lysegul overbygning. Der er puttet mere end 35 millioner kroner ind i renoveringen gennem tiden.

Kan lejes både i havnen eller på sejltur

M/S "Navigator" kan lejes til møder og ophold, såvel liggende i havnen eller på kortere og længere ture."Det er typisk virksomheder, der bruger os til møder, mens skibet ligger til kaj, men vi havde en amerikansk familie forleden, som havde booket skibet til en rundtur i Østersøen," siger Kim Sørensen om turen.

Se mere om M/S Navigator


?