31.12.2018Møde & Event News

60 brede enkeltværelser

Dette mødested er kommet på listen over Danmarks bedste arbejdspladser. Her er både lækre mødelokaler og skønne, nye enkeltværelser.

Pharmakon Konferencecenter fik en flot 17. plads på listen over "Danmarks Bedste Mellemstore Arbejdspladser". Det mærkes på stemningen. For nylig har dette behagelige og levende mødested renoveret 30 enkeltværlser, som nu har fået god plads til armbevægeler med 1.40 cm brede enkeltsenge. Der er nu ialt 60 værelser med brede enkeltsenge.

”Tillid, stolthed og fællesskab skaber den arbejdskultur, der gør vores konferencecenter særligt – både for gæster og medarbejdere," siger Lene Schade Poulsen, Konferencecenterchef på Pharmakon. Mødestedet har også for nylig fået nye pausearealer, som er velegnede til aktivt og skabende samvær.

Non profit

Som tidligere år forsætter overskuddet med at gå til Pharmakons forskningsafdeling inden for sikker og effektiv medicinering. Som gæst bidrager man dermed til forskning med fokus på, at borgere i Danmark får en bedre brug af deres medicin.

Se mere om Pharmakon Konferencecenter


?