09.11.2020Møde & Event News

8 megatrends i madbranchen

Vigtigt at fremtidens mad også er ’fotogen’ spår ISS om fremtidens madtendenser.

Ifølge ISS Catering vil 8 trends sætte scenen for fremtidens kantinemad, og dermed også med stor sandsynlighed præge hotelbranchen:

1: Bæredygtighed – mad med mening

2: Renere fødevarer – back to basics

3: Mindre kød – vi flytter os mod mere grønt – for kroppen, for miljøet, for dyrene eller for klimaets skyld

4: Lokale råvarer – vi søger ægthed, håndværk og autencitet

5: Power Food – vi spiser os til sundhed og velvære – vi spiser os raske

6: Snackification – vi spiser oftere og on-the-go

7: SoMe eating – mad skal være instagramable! Hvilket vil sige fotogen mad, der kan ’deles’

8: Klassisk og cool – kendte klassikere med et moderne twist

Kilde: Maja Volquards, direktør i ISS Catering DK


?