29.09.2020Møde & Event News

8 nye hotelværelser i skovkanten - og midt i Odense

Hele den historiske herregård er moderniseret.

På vandrerhjemmet Kragsbjerggaard i Odense M udvider de nu med 8 nye, topmoderne hotelværelserDe er indrettet i herregårdens historiske hovedhus, der er blevet totalt istandsat, så besøgende nu har endnu bedre muligheder for et roligt pusterum midt i Odense.

Ejerne af Kragsbjerggaard begyndte at renovere herregårdens store hovedhus, da de overtog vandrerhjemmet i slutningen af 2018. Det er første etape af i alt t3, hvor de næste faser er at renovere gårdens længer, som skal udvikles, så værelserne også får eget bad, toilet, tekøkken og terrasse ud i gårdrummet.

Nu er første etape overstået, og ejerne glæder sig til at begynde at leje værelserne ud. ”Der er tale om fire værelser i stueetagen og fire værelser på første sal, som alle er blevet bygget op helt fra bunden, og der er også blevet plads til fællesrum og tekøkken i bygningen, som gæsterne kan benytte sig af. Samtidig ligger de helt ned til fredskoven i baghaven, så mere idylliske og fredlige omgivelser er det svært at finde her midt i Odense,” fortæller Kim Falden, medejer af Kragsbjerggaard.

Beliggenheden lægger op til flere kundesegmenter Kragsbjerggaard er godt placeret i landlige omgivelser på Kragsbjergvej i Odense M og giver fine muligheder til mange slags besøgende. Det er i gåafstand til Odenses centrum med restauranter og attraktioner, og samtidig ligger det tæt på SDU, Forskerparken, Tech Town og Nyt OUH.

Kragsbjerggaard er et godt valg for både turister, cykelbesøgende, lejrskoler og forretningsrejsende, og i hovedhusets kælder vil der blive indrettet cykelparkering- og værksted, så de mange cykelturister får endnu bedre vilkår. 

Læs mere om Kragsbjerggaard


?