13.08.2019Møde & Event News

Test din fremtidssans

Det bliver ikke et helt almindeligt MødeMekka hos Huone Copenhagen. Og nu er der åbent for tilmelding!

Der har været stor interesse for det nye mødested, HUONE Copenhagen. Den 26. september kan du se stedet live, når Kursuslex holder MødeMekka her. Du møder samtidig en lang række spændende udstillere live, og der vil være både foredrag, middag og mingling. Den rene, lærerige luksus med andre ord. Du kan nå omkring 10 møder af cirka et kvarters varighed med hvert af dine udvalgte mødesteder. Book minimum 3 møder, når du deltager.

Emnet er fremtid i disse meget futuristiske lokaler

Temaet for dette MødeMekka er “Kreativitet, digitalisering og bæredygtighed”. Henrik Good Hovgaard fra det velrenommerede firma Future Navigator gør deltagerne klogere på "fremtidssansen", og hvilke tendenser, vi alle skal være opmærksomme på inden for hvert af de 3 områder. Der vil være rundvisning i HUONE Copenhagen, som åbner ultimo august i en tidligere SAS hangar i Kastrup. Mødestedet tilbyder 20 lokaler, som alle er farverige og i hvert sit gennemførte tema.

Bæredygtig præmiekurv til de bedste forslag

I pausen under dette MødeMekka sættes gæster og udstillere sammen i grupper. Ud fra en fælles opgave skal grupperne komme med forslag til bæredygtige arrangementer, der gør brug af nye teknologier. Det bedste forslag præsenteres i næste Møde & Eventmagasin, og deltagerne i vindergruppen får hver en bæredygtig kurv med lækkert indhold.

Se mere om MødeMekka 26. september

Se mere om Huone Copenhagen


?