01.06.2018Møde & Event News

Åbent Hus hos MBK

Gratis inspirarationsforedrag i Pilestræde den 17. august, hvor du kan teste 25 foredrag og se det sidste nye i de kreative lokaler. Tilmelding nu.

Mødestedet MBK midt i København holder sin årlige inspirationsdag den 17. august. Det er gratis at deltage, og der er et meget stort og spændende foredragsprogram at vælge ud fra. Man kan tilmelde sig 4 foredrag (eller nøjes med mindre) i løbet af dagen. I hver runde vælger man det, som man finder mest spændende. Dagen byder også på frokost og rundvisning, hvor man kan se alt det nye i de meget kreative lokaliteter med en "hemmelige gårdhave", som lige så godt kunne ligge i Rom.

Ekstra stort program

Programmet for dagen er større end nogensinde, og du kan frit vælge mellem 25 foredrag i alt. Blandt foredragsholderne finder du et udsnit af Danmarks dygtigste erhvervskonsulenter – der øser ud af deres ekspertviden om facilitering, kropssprog, søvn, stress, motivation, disruption, effektive arbejdsvaner, executive coaching, lederudvikling m.v. Tilmelding er nødvendig, da der er et begrænset antal pladser.

Forkælelse mellem foredragene

Du har mulighed for at vælge 1 foredrag pr. runde - ialt 4 runder. Dagen starter kl. 10:00, hvor du er meget velkommen til at komme og nyde en kop kaffe eller te. De første foredrag starter kl. 10:30, og de sidste foredrag slutter kl. 16:30. Alle foredrag har en varighed af 1 time efterfulgt af en halv times pause. Under dagen er det  muligt at få rundvisning i alle lokaler og høre meget mere om MBK som kursuscenter. Der serveres let frokost mellem runde 1 og runde 2, og naturligvis lidt lækkerier i løbet af dagen.

Se programmet for det store Åbent Hus arrangement her


?