10.09.2018Møde & Event News

Årets største hotel er nu åbnet

Oplev hotellet med egne øjne på MødeMekka den  22. november. Du kan allerede nu skrive dig op og få et tip, når tilmelingen starter.

Scandic Kødbyen er det største nye hotel, der åbner i København i år. I alt får landets største hotelkæde i disse år 5 nye hoteller, herunder dette. Hotel Wakeup III fra Københavns største hotelkæde, Arp-Hansen, åbner også i år med 585 værelser. Men kun cirka halvdelen af værelserne forventes klar til åbningen – resten er på plads i starten af næste år.

Scandic Kødbyen er hotelkædens 26. hotel i Danmark. Mødesektionen har plads til knap 600 gæster. Scandic Kødbyen ligger i bydelen Vesterbro og tæt på blandt andet Hovedbanegården.

”Det er en milepæl for os, at vi i dag åbner vores nye hotel i Kødbyen. Hotellet er designet med den største respekt for det område, det ligger i. Udover hotellets gæster er vi optaget af at byde mange lokale velkommen inden for i vores restaurant eller for at arbejde i vores kreative miljø i lobbyområdet,” sagde Jens Mathiesen ved åbningen af det nye hotel i fredags.  Kilde: StandBy.

Skriv dig op og få besked når tildelding til MødeMekka i Scandic Købyen åbner


?