17.08.2020Møde & Event News

Årets største Tivoli satsning

En af Tivolis helt store sommersatsninger er lanceringen af en helt ny mad- og vinfestival.

Fra lørdag den 29. august til søndag den 20. september omdannes Tivoli til en mad-oase, der sætter fokus på det nordiske køkken. Der vil løbende være mad-events, madmarked, krebsegilde, landbrugsdag, chokoladefestival, kåring af Danmarks bedste sommelier og meget mere.

Tivolis General Manager for Food and Beverage, Jakob Volquards Harreby, siger: ”Med Tivoli Mad & Vin Festival ønsker vi at give gæsterne madoplevelser, inspiration og input. Der er lagt op til socialt samvær med maden og vinen i fokus. Vi garanterer, at der er noget for alle, både vinkenderen, foodie’en og den sultne børnefamilie. Ud over at give gæsterne engagerende madoplevelser, har det været vigtigt for os at bakke op om København som verdensberømt gastro-by, vi skal værne om det, vi er gode til, også i svære tider.

” Smørrebrød & store maskiner i åbningsweekenden I åbningsweekenden den 29. og 30. august hylder Tivoli det danske smørrebrød til smørrebrødsevent på H. C. Andersen Slottet. Samme weekend skrues der op for den landlige stemning i Haven, og alle med hang til store maskiner kan glæde sig til, at landbrugsmaskiner indtager Plænen, så københavnerbørnene kan komme tæt på en traktor. Eller en nuttet kylling, hvis man mere er til det bløde og søde. Vin-workshops med sommelier-profiler Tivoli og Nimb sætter fokus på vin, især den danske vin, hvor der vil være blindsmagning med nogle af landets dygtigste sommeliers, vin-workshops og masser af mulighed for selv at smage noget af den bedste vin, Danmark og danske vinmagere kan byde på.

Krebsegilde på Plænen og prisvindende gin smagning i Rotunden på Nimb

Der er snaps & krebs og fællesspisning på menuen, når Tivoli og Fru Nimb, inspireret af vores svenske naboer, dækker langborde op med rødternede duge til stort krebsegilde søndag 6. september. I alt 200 gæster kan mæske sig i mjød, krebs, snaps og salat. Der er verdensklasse gin, når den prisvindende ginmager Henrik Hammer byder på ginsmagning i Rotunden 12. september. Her kan gæster også smage på Tivolis egen Nimb gin, der i en af de mest prestigefyldte spiritus-konkurrencer i verden ”The IWSC” (International Wine & Spirits Competition) har opnået bedømmelsen 94 point ud af 100. Det er ret enestående

Læs mere om Tivolis Mad & Vin Festival

Læs mere om Tivolis tiltag som følge af COVID-19


?