21.01.2019Møde & Event News

AeroGuest i samarbejde med Byens Hotel

Byens Hotel vil både matche nutidens digitale muligheder og samtidig åbne en række hoteller i Danmark. Det første bliver Jørgensens Hotel i Horsens.

Byens Hotel (est. 2018 i København) har de næste par år ambitionen om at åbne en række hoteller i Danmark. Første hotel bliver Jørgensens Hotel i Horsens, der genåbner i efteråret 2019 efter en storstilet renovering. Christian Deijenberg, COO Byens Hotel har i den forbindelse indgået aftale med AeroGuest.

”Jørgensens Hotel er et smukt historisk palæhotel. Kombinationen af total PMS integreret mobil løsning og det nyerenovnerede hotel tiltaler mig. Vores gæster skal kunne udføre check-in/out, betale og bruge mobilen som nøgle på vores hoteller. Byens Hotel ønsker at være en del af fremtidens hotel oplevelse," siger Christian Deijenberg.

Åbner i efteråret

Bestyrelsesformand i AeroGuest Nikolai Kronborg er glad for samarbejdet. ”Det er vigtig for AeroGuest at nyåbnede hoteller tænker ind i fremtiden og har sikret, at deres PMS systemer og dørlåsesystemer kan integreres med mobile løsninger som AeroGuest. Og så gør det ikke noget at AeroGuest er involveret når et historisk palæhotel som Jørgensens Hotel skal genåbne,” udtaler Nikolai Kronborg. Jørgensen Hotel i Horsens åbner til efteråret 2019 og har 59 værelser.

Jørgensens Hotel er beliggende på hovedgaden i Horsens i det smukke Lichtenbergs Palæ fra 1744. Bygningens historie, sjæl og charme bevares samtidig med, at hotellet gøres tidssvarende. Værelserne bliver individuelt indrettet med charme og varme foruden Tv-skærme til streaming, aircondition, WIFI, kaffe- og tefaciliteter mm.

Se mere om Byens Hotel/Jørgensens Hotel


?