05.09.2019Møde & Event News

Allan L. Agerholm ind i AIPC's bestyrelse

BC Hospitality Group peger på, at der med Allan L. Agerholm i bestyrelsen vil komme ekstra fokus på København som attraktiv og ansvarlig mødedestination.

The International Association of Professional Convention Centres har valgt Chief Hospitality Officer, Allan L. Agerholm fra BC Hospitality Group som nyt bestyrelsesmedlem i en 2 årig periode. AIPC repræsenterer et globalt netværk med mere end 185 førende kongrescentre i 60 lande. Organisationen har stor indflydelse qua sin position som brancheorganisation for topledere af konference- og kongrescentre verden over.

Ny kongreshal styrker København som mødedestination

Ud over at være en af Danmarks største og førende virksomheder inden for hoteller, konference, messer og hospitality, er BC Hospitality Group i fuld gang med at udvide Bella Center med opførelsen af en 14.000 kvadratmeter ny kongreshal. Den nye hal bliver delt op i en 7.000 kvadratmeter kongreshal med plads til 7.000 siddende gæster - den største af sin art i Nordeuropa og 7.000 fleksible kvadratmeter velegnet til forskellige typer arrangementer.

Den nye kongreshal vil supplere og støtte København i fortsat at være blandt verdens førende kongresdestinationer, da byen kan imødekomme efterspørgslen og sige ja tak til flere og markant større kongresser og konferencer i forhold til, hvordan det er nu. Den nye kongreshal står færdig i foråret 2021. Kilde: HORESTA

Se mere om AIPC


?