14.06.2019Møde & Event News

Ansvarlighed bliver det nye sort

Etik og bæredygtighed er et af de vigtigste emner frem mod 2024, fastslår IACC rapporten "Meeting Room of the Future 2019", som netop er udgivet.

Den internationale sammenslutning af mødeplanlæggere og udbydere af innovative mødesteder og trends, IACC’s (International Association of Conference Centres) årlige rapport "Meeting Room of the Future 2019" er netop udgivet i forbindelse med MPI’s World Education Congress. Rapporten viser, at 44% af respondenterne mener, at etiske og bæredygtige værdier bliver et af de vigtigste områder frem mod år 2024.

Stort fokus på madspild

Især madspild er et emne, som respondenterne i form af mødeplanlæggere er meget optagede af.  Således angiver 62%, at de vil gå efter mødesteder, som har fokus på at minimere madspild. Cyber security - digital sikkerhed - er endnu et nøgleområde for mødeplanlæggerne. 27% mener, at cyber security vil få større prioritering over de næste 5 år, og 76% af mødeplanlæggerne oplyser, at de er bekymrede omkring sikkerheden ift. med implementering af ny teknologi.

Stigning i møder som involverer digitale løsninger

Matt Harvey, Vice President of Internet Services, PSAV siger: “Events er sårbare over for cyber-angreb både før, under og efter en event. Virksomheder og organisationer er nødsaget til at betragte emnet holistisk og sætte sig ind i mulige trusler udefra. Vi kommer til at se en eskalering af software udviklere, samtidig med, at mødesteder og WI-FI operatører må fastholde de fordele, som de digitale teknologier udbyder, bevares." Der er ifølge rapporten sket en mærkbar stigning i møder, som integrerer digitale teknologier i form af eksempelvis apps, screen-deling, digital deltagerinvolvering m.v.

Læs hele IACC rapporten "Meeting Room of the Future"

Se mere om IACC


?