26.02.2019Møde & Event News

Audi og Marienlyst indgår samarbejde

Når man booker en suite på Marienlyst Strandhotel, kan man samtidig få lov at låne en Audi. Også andre gæster kan få lov at køre standsmæssigt omkring.

Bilforhandleren Audi og Marienlyst Strandhotel har netop indgået et tæt samarbejde. Hotellet stiller Audis veludstyrede biler til rådighed for gæsterne, sådan at de kan komme nemt og nemt og komfortabelt rundt og opleve Nordsjællands seværdigheder, når de besøger hotellet. Og - må man formode - samtidig får smag for at køre Audi, næste gang, bilen skal skiftes ud. Bilerne vil stå som fast inventar på hotellets parkeringsplads fra midten af marts og være inkluderet i hotellets suiter, men kan efterspørges af alle besøgende, hvis man har et ønske om at komme lidt rundt.

”Jeg har længe gået med en drøm om at kunne tilbyde gæsterne muligheden for at opleve egnens mange seværdigheder. Jeg er derfor utrolig glad for, at vi nu endelig kan løfte sløret for et fantastisk samarbejde med bilgiganten Audi, som er kommet i stand via Audi Hørsholm,” siger Michael Lauritsen, direktør på Marienlyst Strandhotel.

Guide til områdets seværdigheder

Hotellet tilbyder gæsterne en guidet tour med et detaljeret kort over egnens seværdigheder, som indeholder spændende facts og historier om de lokale perler, de møder på deres vej. Her er der gode anbefalinger til alt fra, hvor man kan opleve den smukke natur, spise et udsøgt måltid og få den bedste kaffe.

”Vi er enormt stolte over vores smukke by, og der findes et hav af skønne perler, som er værd at opleve – og som vi meget gerne vil introducere vores gæster for, hvis de trænger til at afbræk fra spaen og stranden,” siger Michael Lauritsen.

Se mere om Marienlyst Strandhotel


?