24.09.2019Møde & Event News

Bæredygtighed - lige ved lufthavnen

Clarion Hotel & Congress Copenhagen Airport har netop åbnet den nye Restaurant Kitchen & Table, hvor man går all in på bæredygtighed med bl.a. æblemost af sunde, men grimme frugter.

Normalt forbinder man på ingen måde fly og lufthavne med bæredygtighed. Men lige ved siden af Københavns Lufthaven - på nabohotellet Clarion Hotel & Congress Copenhagen Airport er der i den grad tænkt bæredygtighed. Ikke mindst i den nyåbnede Restaurant Kitchen & Table, hvor der er ekstra højt fokus på både bæredygtige menuer samt minimering af madspild ved at bede leverandørerne om også at levere de sunde - men måske lidt grimme frugter og grøntsager, som uden problemer kan bruges i saft, supper, tærter m.v.

Grimme frugter og grøntsager trylles om

Menuen på hotellets nye restaurant tager altid udgangspunkt i lokale råvarer i sæson, bæredygtig fisk og økologi, hvor det giver mening. De "grimme" frugter og grøntsager trylles om til alt fra relish til suppe. Alle råvarer udnyttes fuldt ud, og det betyder bl.a., at man med god samvittighed kan sætte tænderne i et stykke æblekage, lavet med både almindelige og grimme æbler. Æbleskralderne bliver brugt til at lave juice, og juicen kan man nyde i en ’No waste’ cocktail i baren.

Snart åbner hotellets nye konferencecenter

Til august 2020 åbner Clarion Hotel & Congress Copenhagen Airport det nye konferencecenter The Hangar, og her fortsætter hotellets fokus på bæredygtighed. Med eget køkken i forlængelse af konferencecenteret vil hotellets kokke sikre, at den gode mad, der findes i restauranten, også kan serveres til både små møder og store konferencer.

Smag på bæredygtigheden på OptiMeet konferencen for hotelledere 1. oktober.

Lederkonferencen for ejere, direktører og mellemledere i hotelbranchen afholdes den 1. oktober i netop Clarion Hotel Copenhagen Airport. 1.dags konferencen er arrangeret af Kursuslex, og man kan møde bl.a. hotelguruen Petter Stordalen, som sammen med flere andre af dagens talere sætter fokus på branchens vilkår i den kommende fremtid. Foto: Christoffer fra Restaurant Kitchen & Table.

Se mere om Clarion Hotel & Congress Copenhagen Airport

Se mere om OptiMeet konferencen for hotelledere


?