03.06.2019Møde & Event News

BC Hospitality udvider med Nordeuropas største kongreshal

BC Hospitality Group, der består af Bella Center, Hotel Bella Sky, Marriott Hotel og Crowne Plaza Hotel, har netop offentliggjort et mia. omsætning for 2018.

Med en omsætning på mere end 1,1 milliard kroner hører BC Hospitality Group til blandt de helt store spillere i mødebranchen. Direktøren hører også til de tunge drenge, for han er også formand for Visit Denmark og næstformand i HORESTA. Det fine resultatet resulterer bl.a i, at BC Hospitality Group udvider med Nordeuropas største kongreshal og nyt Hilton hotel.

Agerholm stolt af sit bagland

"Jeg får endnu engang bekræftet, at jeg har en organisation bag mig med et enormt engagement og professionalisme. Resultatet taler for sig selv med 2 af gruppens 3 hoteller i top 15 og det tredje i top 30, ifølge TripAdvisor. Det er en stor tilfredsstillelse og er med til at underbygge vore hotellers stærke kommercielle position" siger Allan L. Agerholm.

Kursuslex har nye planer for messen

Kursuslex har i flere år arbejdet godt sammen med BC Hospitality Group, men NMEE - Nordic Meetings & Events Expo 2020 bliver flyttet til Forum. ”Ikke fordi vi er utilfredse med Bella Center,” siger dir. Christian Guldager, Kursuslex, - men af og til skal man prøve noget nyt. Vi kommer formentlig tilbage til Bella Center igen engang, for samarbejdet har fungeret fortrinligt,” siger Guldager.

Læs mere om BC Hospitality Group

Læs mere om NMEE


?