06.11.2018Møde & Event News

Besøg et nyt in-sted for møder

Det er nyåbnet, det er cool, og der er MødeMekka på denne location den 22. november. Tilmeld dig nu og få en udbytterig eftermiddag på alle fronter.

Den 22. november afholder Kursuslex årets sidste MødeMekka på det nyåbnede Hotel Scandic Kødbyen i et af Københavns mest kreative kvarterer. Arbejder du med planlægning af møder og konferencer, kan du udover at se det nye hotel også holde møder med en lang række interessante udstillere og finde møde- og konferencesteder til dine arrangementer i 2019.

Se, hvad blomster kan gøre for dit arrangement

"Blomster åbner døre”. Ordene er sagt af Kongelig hofleverandør Bjarne Als fra Bering House of Flowers. Ham kan du møde til et lille foredrag om blomsternes muligheder for at højne dit arrangement fra ankomst til "tak for i dag". Du får også Bjarnes bud på trends for julen 2018 og du har mulighed for at blive den heldige vinder af en af de 10 julebuketter fra House of Bering, som  vi trækker lod om.

Læs også om Bjarne Als' bedste møde i det nye Møde & Eventmagasinet nr. 4, som er på gaden nu.

Glögg, aftenbuffet og goodiebag

Og så kommer vi ikke uden om, at vi skal julehygge med glögg og julegodter og ønske hinanden god jul og godt nytår. Vi runder dagen af med en lækker aftenbuffet, hvor du også kan glæde dig til at blive forkælet med en skøn goodiebag.

Se mere om MødeMekka på Hotel Scandic Kødbyen


?