04.09.2019Møde & Event News

Best Western åbner i Grønland

I maj 2021 åbner Best Western Plus Hotel Ilulissat. Det bæredygtige hotel får udsigt over Kirkebugten og Isfjorden.

Best Western Hotels & Resorts bliver som den første hotelkæde repræsenteret i Grønland. Best Western Plus Hotel Ilulissat får 78 værelser, restaurant og stor tagterrasse. Hotellet bliver placeret centralt i Ilulissat, som er en af Grønlands mest besøgte turistdestinationer.

100% vedvarende energi

Siden Isfjorden i 2004 kom på UNESCOs verdensarvsliste, er antallet af besøgende til Ilulissat steget støt. Hotellets drift bliver yderst bæredygtig idet energiforbruget dækkes 100% af vedvarende energi, nærmere betegnet via vandkraftværket i Paakitsoq.

Vi er naturligvis ekstra spændte på denne åbning, da vi bliver det første hotelvaremærke til at etablere os i Grønland. En opgave vi er stolte over, at ejerne har givet os,” siger Søren Nystrøm, Country Manager Danmark for Best Western Hotels & Resorts.

4000 hoteller på verdensplan

Best Western Hotels & Resorts i Skandinavien er en medlemsorganisation med over 150 privatejede Best Western hoteller i Danmark, Norge og Sverige. Best Western Hotels & Resorts har over 4000 hoteller i mere end 100 lande. Kilde: Pressemeddelelse.

Se mere om Best Western Hotels


?