20.03.2019Møde & Event News

Bestil din livret og lej en cykel

Bymose Hegn har meget nyt på tapetet. Ny kok og nye mountainbikes til ture i de smukke skove bl.a. Mød dem på Nordic Meetings & Events Expo. 

Som noget helt nyt på Bymose Hegn i Nordsjælland kan du leje en Mountain Bike og opleve Kongernes Nordsjællands bakkede landskab med de store søer og skove. Bare rolig, der er indlagt en GPS rute, så man kommer tilbage til rette tid, når møderne starter igen. Mød Bymose Hegn på Nordic Meetings & Events Expo 27. og 28. marts på stand nr. 104.

Kokken laver din livret

Måske tager man på en cykeltur inden middagen. Og den kan være god at samle appetit til, for den nye køkkenchef, Søren Lassen-Bartlmä elsker at lave gæsternes livretter. Bare sig til. Søren har rejst kloden rundt og hentet inspiration i alverdens køkkener. Kokken brænder for lokale råvarer og økologi, og hans motto er "maden skal smage af noget, og ikke mindst have historie".

Bymose Hegn er en del af noget større

Bymose Hegn i Helsinge er en del af Pindstrup Fonden med formålet at holde sommerlejre og ferier for familier, børn og unge med og uden handicaps. Overskuddet går til dette formål.

Se mere om Bymose Hegn


?