01.10.2018Møde & Event News

Betyder social ansvarlighed noget for jer?

Få inspiration fra en virksomhed, som har CSR som et vigtigt punkt på dagsordenen og nu tilbyder at dele ud af sin egen erfaring.

Konventum vil inspirere til social ansvarlighed. Hele oktober måned sættes der fokus på, hvordan man på Nordsjællands største konferencecenter helt konkret arbejder som social ansvarlig virksomhed. Hele oktober måned kan man opleve eksempler på, hvordan Konventum arbejder som social ansvarlig virksomhed og få inspiration og ideer til, hvordan man selv kan agere mere bæredygtigt i hverdagen.

CSR som et naturligt dna

Konferencecentret oplever, at kunderne i stadig højere grad går op i at samarbejde med en bæredygtig virksomhed. "Vi er et stort hus, hvor der hvert år kommer tusindvis af mennesker igennem døren. Og det er klart, at det sætter sit aftryk, både i kraft af husets forbrug af ressourcer, men også i påvirkningen på verden omkring os. Heldigvis er Konventum født med en høj grad af social ansvarlighed, så CSR er en naturlig del af vores dna, vores historie og vores kultur her på stedet," siger Marina Hoffmann, administrerende direktør for Konventum & Højstrupgård.

Den grønne bundlinje

"Hos Konventum arbejder vi med 3 bundlinjer: den økonomiske, den sociale og den grønne. Vi har selvfølgelig en økonomi, der skal løbe rundt. Men vi er også en stor arbejdsplads med mange dedikerede medarbejdere. Derfor er det helt essentielt at holde et solidt fokus på et godt og sundt arbejdsmiljø. Vi arbejder også konstant med at udvikle og forbedre vores grønne bundlinje. F.eks. ved at købe vores strøm fra havvindmøller og ved at monitorere vores forbrug af el, vand og varme dagligt, så vi hele tiden kan reagere på udsving og udfordringer. Vi har også en strikt madspildspolitik, som gør, at vi hele tiden bliver bedre til at genbruge vores produkter på innovative og lækre måder," siger Marina Hoffmann.

Læs mere om Konventurm


?