13.04.2018Møde & Event News

Bliv eller få en sund og stærk leder på 5 dage

Book afbudspladserne på et ellers udsolgt arrangement på det nye Club La Santa Business med indsigt i de nyeste ledertendenser.

Club La Santa BUSINESS præsenterer et nyt koncept for ledere og andre karrierebevidste personer. Lederseminaret har længe været udsolgt, men på grund af et sidste øjebliks afbud til kurset fra 25.maj til 1. juni (eller 30. maj), er der cirka 10 pladser frie på seminaret "Peak Your Performance" med bl.a. lægen Charlotte Bøving og executive coach, Charlotte Anthonisen som mentorer sammen med Master of Science fra DTU, Erik Korsvik Østergaard. De 10 pladser tilbydes til last-minute-pris på grund af den korte tidsfrist.

Kender du disse begreber?

I undervisningen inddrages de nyeste ledelsesteorier og tanker, bl.a. Responsive Organizations, Exponential Organisations, The Lean Start-Up og Simon Sinek. Undervisningen er en kombination af indlæg, øvelser, cases og teori og tager udgangspunkt i den enkelte deltagers situation.  

Den sunde leder

På kurset får deltagerne et personligt sundhedstjek med fokus på blodtryk, puls, kolesteroltal, hvilestofskifte, talje-hofteratio, BMI, fedtmasse, muskelmasse, kropsalder mm. Alt sammen med udgangspunkt i individuelle udfordringer inden for kost, rygning, alkohol, motion, søvn og stress. Samtidig lærer man at inspirere både sig selv og sine medarbejdere til en sund livsstil. Som en del af kurset indgår også individuel karrierecoaching/rådgivning.

Fysisk træning, ro og balance
I programmet indgår også daglig holdtræning inden for omkring 40 forskellige sportsaktiviteter på Club La Santa. Deltagerne vil i løbet af ugen blive udfordret på udholdenhed, styrke, balance, rytmesans og koordination i discipliner, der spænder fra yoga, SUB fitness, racket ball og TRX til mountainbike og stand up paddle. Man kan deltage uanset fysisk form og kendskab til de forskellige træningsformer.

Se mere om seminaret "Peak You Perfomance" på Club La Santa BUSINESS


?