01.10.2019Møde & Event News

Book en bæredygtig konference

Hotell Högland i Sverige byder på alt fra aktive til wellness og bæredygtige møder. Det er nemt at komme til hotellet via E4 eller med offentlig transport.

Hotell Högland ligger i den svenske by Nässjö og rummer op til 300 gæster. Her er muligheder for at booke en ren bæredygtig konference, en aktiv konference med masser af input til aktiviteter både ude og inde. Og dertil også wellness. Og ja - man kan sagtens kombinere alle tre dele. Hotellet er ny partner hos Kursuslex og Konference.dk.

Hotellet er moderne og opfylder alle krav til it og Green Key. Blandt hotellets mange indendørs og udendørs aktiviteter kan I blandt andet deltage i en 5-kamp på selve hotellet, hvis der ikke skal gå alt for meget tid med aktiviteter. Eller I kan bage brød ude i naturen på et særligt indrettet sted. Du kan høre meget mere hos Hotellchef/Konferensansvarig Carol Hansson: Telefon: +46 0380-13103. Mail: konferens@hogland.se

Den geografiske beliggenhed gør stedet særligt velegnet, fordi der er fine transport muligheder fra både Danmark og Sverige. Højdemæssigt ligger hotellet omkring Skagen - men lige midt i Sverige, øst for Göteborg.

Se mere om Hotell Högland


?