02.08.2019Møde & Event News

Book1 Design Hostel åbner til marts

I 2020 står det nye designer-hostel klar i det tidligere Aarhus hovedbibliotek. Udover hippe fællesområder er der 452 såkaldte pod dorms til overnatning.

BOOK1 Design Hostel er navnet på Brøchner Hotel-gruppens nyeste projekt, der udovder ovdernatning også vil rumme food court og barer. Først og fremmest er BOOK en henvisning til det tidligere bibliotek, der indtil 2015 var i bygningen. "BOOK og 1 henviser også til at reservere én seng, en hel sovesal eller måske et af værelserne eller suiterne, som det nye hostel også tilbyder," siger adm direktør Nickolas Krabbe Bjerg.

Privat blandt andre

Brøchner Hotels’ udvikler altid nye projekter i uudnyttede bygninger, såsom åbningen af Hotel Ottilia i de tidligere Carlsberg bryggerier i København i januar 2019 samt det 5-stjernede Hotel Herman K i en tidligere transformerstation i København i juni 2018. "Booker man et standard double værelse eller en suite giver det sig selv, men det er også muligt at være helt privat, når man booker en seng i et af de nye ’pod dorms’ eller bunk dorm,” siger Nickolas Krabbe Bjerg. Han uddyber at hotelkæden har fundet inspiration til ’pod dorms’ fra udenlandske pod og capsule hoteller, hvor man sover iblandt andre, men er privat i sin egen seng.

Alt foregår via mobilen

De 140 cm brede senge gøres privat ved at trække et gardin for. Via en app kan gæsterne bruge deres private mobil som nøgle til både værelser og private skabe, til at tjekke ind og ud samt betale regningen for ophold og forbrug. På værelserne er der installeret intelligent belysning med sensorer, der sørger for at kun gulvet, og ikke hele rummet, oplyses let, når gæster kommer ind i sovesalen om natten. Kilde: Byens Ejendom.

Se mere om Book1 Design Hostel


?