30.04.2019Møde & Event News

Brænd igennem næste onsdag

Den 8. maj får du 2 x fagligt input med både Improv Comedy og Nikolaj Koppel, som begge gæster MødeMekka. Se programmet og tilmeld dig.

Næste MødeMekka har 2 af de virkeligt inspirerende navne på programmet. I pausen mellem dine speedmøder med udvalgte udstillere, kan du opleve et interaktivt og fagligt inspirerende indlæg fra Improv Comedy Copenhagen (foto). Det foregår centralt i København i Odd Fellow Palæet, som også står for den afsluttende middag i Kongesalen.

Se, hvor meget man kan brænde igennem ved at være opmærksom på energien, pauserne, åndedrættet og tonelejet i et interaktivt underholdningsshow med skuespillerne, som kan både underholde og få et budskab stærkt igennem. Brug dem evt. som inspiration til dit næste møde.

Efter møderne underholder Nikolaj Koppel med et foredrag om musik.

Program for MødeMekka

Kl. 14.30: Registrering og netværk

Kl. 15:00: Velkomst

Kl. 15:15: Speedmeetings starter

Kl. 16.30: Pause - Interaktiv undeholdning med Improv Comedy Copenhagen

Kl. 17.00: Speedmeetings forts.

Kl. 18.15: Foredrag om musik v/Nikolaj Koppel

Kl. 19.00: Middag Kongesalen

Kl. 20.00: Tak for i dag

Hvad er et MødeMekka?

MødeMekka er et netværksarrangement, hvor du får inspiration til dine møder og events krydret med et relevant oplæg. Du holder korte møder (15 min.) med steder, du ikke kender i forvejen eller bliver præsenteret for nye tiltag på mødesteder, du allerede kender.Har du et konkret arrangement, kan du på få timer få flere bud på, hvor og hvordan dit arrangementet kan afholdes.

Se mere om MødeMekka den 8. maj i Odd Fellow Palæet


?