06.02.2018Møde & Event News

Centralt københavnerhotel i nyt design

Efter omfattende renovering står det legendariske Hotel Østerport 1. maj klar med spritnye værelser og særlig gadget til gæsterne.

Efter måneders renovering står det legendariske Hotel Østerport 1. maj klar med spritnye værelser, og i den forbindelse introducerer hotellet som det første i Danmark en hotel gadget, som giver gæsterne fri internet og tale på tværs af kontinenter, forlyder det i en pressemeddelelse.

Nyt design

Topmoderne tv-løsninger og Danmarkspremiere på den trådløse smartphone Handy. Det er, hvad der venter gæsterne, der fra 1. maj checker ind på det københavnske Hotel Østerport. Samtlige af hotellets 170 værelser har fået pillet indmaden ud, og ind er kommet nye møbler, smart-tv og byens bedste wifi. Det klassiske badekar er taget ud til fordel for plads og miljøhensyn - og så kan gæsterne fremover ligge i sengen og omkostningsfrit ringe til Kina eller USA.

”Vi har set meget frem til denne renovering. Den vil uden tvivl løfte hotellets image og imødekomme efterspørgslen på et rigtig godt produkt til en fornuftig pris, da vi fortsætter driften som 3-stjernet hotel,” siger Inge Fredsholt, direktør, Hotel Østerport.

Ultimativ hotel gadget første gang i Danmark

Som led i de nye rammer vil Hotel Østerport fremover tilbyde alle hotellets gæster en Handy Smartphone under deres ophold. Med "Handy" får gæsterne ubegrænset brug af data og telefoni både på og uden for hotellet, hvilket ud over i Danmark gælder hele Europa, USA, Rusland, Kina og Indien. Derudover har Handy installeret en elektronisk guide over København.

”Forbindelse til omverdenen og mulighed for at være online er vigtigere end nogensinde for at opleve en storbyferie i dag. Med Handy tjenesten forbinder vi gæsterne med onlineverdenen, så de kan nyde København, opdage lokale seværdigheder undervejs og dele deres oplevelser på de sociale medier, så meget de har lyst til,” siger Inge Fredsholt.

Se Hotel Østerport


?