13.11.2017Møde & Event News

Comwell åbner nyt hotel i Kbh.

18 konference- og møderum indrettes i et område med vand til 3 sider.

For første gang i Comwells historie åbner den danske hotelkæde et hotel i eget regi i København. AP Pension er en af hovedkræfterne bag et flere hundrede millioner kroner dyrt nyt stort hotel på Trælastholmen i Nordhavnen, forlyder det i en pressemeddelelse. Hotellet er tegnet af det prisbelønnede arkitektfirma, Arkitema Architects, der har valgt at lade sig inspirere af havnens historiske pakhuse.

Hotellet i Nordhavnen kommer til at rumme 493 værelser og 18 konference- og møderum og bliver det første hotel i Nordhavnen. Hotellet opføres på Trælastholmen i området mellem lystbådehavnen bag Svanemølleanlægget og Copenhagen International School ved Skudehavnen. Kvarteret har vand til tre sider og udsigt til Øresund. Forventet åbning i 2020.

Indeni snor bygningen sig som et 8-tal med 2 grønne atriummer i midten, og det grønne strækker sig ud på selve hotellets facade. Alle hotellets offentlige funktioner er beliggende i stueplan, hvor restaurant og bar har udsigt og adgang til kanalen foran hotellet. Københavns Kommune er åbne overfor muligheden for etablering af en vandtaxa, der kan transportere hotelgæsterne direkte ind til Nyhavn. Den samlede investering forventes at blive på 1/2 mia. kroner.

Se mere om Comwell
 


?