29.08.2019Møde & Event News

Comwell bliver international

Danske Comwell indgår samarbejde med Wyndham Hotels & Resorts, der med 9.200 hoteller i over 80 lande er én af verdens største hotelfranchisevirksomheder.

Samarbejdsaftalen skal være med til at styrke det internationale salgsarbejde for Comwell og inkluderer i første omgang Comwell Aarhus og Comwells første og største hotel i København, Comwell Copenhagen Portside, der åbner i januar 2021.

For første gang rykker Wyndham Hotels & Resorts ind i Skandinavien. I første omgang er der tale om Comwell Aarhus og Comwell Copenhagen Portside, som bliver en del af Dolce by Wyndham, der er et af Wyndhams 20 hotelbrands.

Koncernchef for Comwell Hotels, Peter Schelde, glæder sig over den nye internationale samarbejdsaftale: "Vi forventer en fortsat stigning i antallet af overnatninger og en stigende efterspørgsel på internationale møder og konferencer, så jeg har store forventninger til det kommende samarbejde med Wyndham og tror samtidig, at det vil styrke kædekraften i Comwell," siger Peter Schelde.

Samarbejdet med Wyndham Hotels & Resorts får ingen betydning for Comwells ejerskab, brand eller service, og hotellerne vil fortsat hedde Comwell.

Se mere om Comwell Hotels


?