18.04.2021Møde & Event News

Comwell-hotel overtages af 3F

Comwell stopper ved årets udgang driften af Comwell Korsør, da ejendommen er solgt til 3F.

Fagforeningen 3F har køber den ejendom, hvor Comwell driver konference- og spahotellet Comwell Korsør, af ejeren, I/S Tårnborg Parkhotel af 17. marts 1998.

Ejendommen skal fremover bruges som intern kursusejendom for 3F, og Comwell stopper derfor med udgangen af december 2021 med at drive hotelaktivitet fra ejendommen.

”Vi har været utrolig glade for at drive Comwell Korsør gennem de sidste 10 år, og jeg synes, at vi har fået skabt nogle rigtig gode resultater og tiltag sammen med organisationen. Derfor er det også med en vis portion vemod, at vi skal stoppe med at drive hotelaktivitet i ejendommen,” siger Peter Schelde, koncernchef i Comwell.

Driver fortsat hotel i Korsør
”Heldigvis er det ikke et farvel til Korsør, da vi fortsat driver Comwell Klarskovgaard i byen. Vi er i øjeblikket ved at kigge på, hvordan forretningskonceptet fremadrettet skal være her, og vi forventer blandt andet, at der skal være åbent om sommeren, hvilket ikke har været tilfældet tidligere,” siger Peter Schelde.

Koncernchefen understreger samtidig, at gæsterne ikke kommer til at mærke det forestående salg.

Hoteldirektør Mikkel Kroustrup er ikke i tvivl om, at Comwell med Klarskovgaard fortsat vil spille en central rolle i Korsør-området.

”Jeg tror på, at stedets unikke placering midt i skoven med udsigt til vandet vil appellere til rigtig mange møde- og hotelgæster oven på en lang tid med corona, hvor naturen er kommet til at spille en større rolle i vores hverdag,” siger Mikkel Kroustrup.

Læs mere om Comwell Korsør


?