05.09.2019Møde & Event News

Core Hospitality i stærk fremmarch

Den danske hoteloperatør opruster til vækst med Helle Lydum Pedersen som ny salgsdirektør samt Smári Thorsteinssn som Revenue Manager.

Den danske hoteloperatør Core Hospitality henter den erfarene salgsdirektør fra luftfartsbranchen, Helle Lydum Pedersen til den hurtigt voksende organisation. Der er fuld fart over feltet i Core Hospitality, som alene i år har åbnet nyt hotelkoncept i Sydhavn, skifter varemærke på hotel i Kastrup til oktober, har igangsat renovering på 2 hoteller og bekræftet 2 nye projekter i Norge. Helle Lydum Pedersen skal løfte salgsaktiviteterne både strategisk og operationelt for alle hoteller.

"Med hendes 25 års erfaring med salg og marketing, senest 15 år hos Brussels Airlines som bl.a. salg- og marketingchef i Norden, bliver Helle helt sikkert en ny nøglespiller i Core Hospitality, Helles personlighed matcher vores værdier og kultur, der blandt andet afspejles i hendes humor og ordentlighed,” siger Per Denker Sørensen, adm. direktør i Core Hospitality.

Med ansvar for prissætning

Smári Thorsteinsson er ansat som Revenue Manager. Den nye profil skal lægge prisstrategien for organisationens hoteller og dagligt optimere priserne. Smári Thorsteinsson skal stå for prissætningen på Moxy Hotels i Københavns Sydhavn, Best Western Plus i Kastrup og Hotel Marina i Vedbæk. De nye kompetencer, der tilføres den danske hoteloperatør, skal styrke hotellernes konkurrenceevne i en fremtid, der byder på stor kapacitetsvækst på markedet.

Han har bl.a. været Revenue & Distribution Manager i Scandic Hotels Danmark i en længere årrække og taget uddannelser i Revenue Management på både Cornell University og CPH Business Academy. Han kommer senest fra en stilling som chef for prissætning hos Sixt Rent a Car, men Smári vender nu tilbage til hotelbranchen.

Se mere om Core Hospitality


?