12.04.2019Møde & Event News

COTRA og DBTA fusionerer

2 af Danmarks stærke netværk for erhvervsrejser bliver til ét samlet netværk for alle, der arbejder med travel management.

Fra den 1. juli 2019 fusionerer de to netværksforeninger COTRA (Corporate Travel Denmark) og DBTA (Danish Business Travel Association) og markedsfører sig fremover samlet over for alle, der arbejder med travel management og for indkøbere af forretningsrejser, møder og konferencer. Samt særskilt over for leverandører. Efter fusionen bliver alle medlemmer af DBTA, og det er planen samtidig at udvikle DBTA Vest.

Fokus på travel management

Formand for COTRA, Pia Kirk Jensen fra Vestas: "Vi har indtil nu haft fokus på ruteudviklingen i Vestdanmark og det har været værdifuldt, for vi har opnået at blive hørt, og der er ingen tvivl om, at det jyske marked i dag har et stærkt udbud af flyruter. Vii tror, at vi ved at gå sammen med DBTA kan sætte endnu større fokus på vigtigheden af travel management – uanset, hvor i landet man bor.

Til gavn for medlemmerne

Formand for DBTA, Mette Bank fra LEGO System A/S: "Vi glæder os oprigtigt over, at fusionen nu er en realitet og er sikre på, det bliver til stor gavn for samtlige medlemmer. Danmark er ikke et stort land, og vi tror på, at vi i fællesskab kan sætte travel management endnu højere på dagsordenen."

General Manager for DBTA, Anne Mette Berg: "Det er en fantastisk nyhed, at COTRA har valgt at fusionere med DBTA! Vi har længe ønsket større synlighed udenfor hovedstadsområdet, og det får vi nu."

Se mere om DBTA

Se mere om COTRA


?