05.06.2019Møde & Event News

Dansk hotelkæde åbner sit 12. hotel

I denne uge åbner det nye Zleep Hotel Nord Aarhus. Hotellet har en placering ved Skejby og motorvej, som matcher business segmentet.

Den danske hotelkæde, der gennem årene har udviklet sig fra at være et økonomihotel til et selected-service hotel med fokus på skandinavisk design og kvalitet, kan i dennne uge vise det sit nyeste hotel frem: ”Zleep er baseret på simplicitet, og det samme er den designmæssige stil, hvor vi kombinerer naturlige, rå materialer med en varm, hyggelig belysning. Det funktionelle design og loungens pulserende stemning kreerer et rum med plads til samvær og hygge," siger Sebina Christiansen, Project Coordinator i Zleep Hotels. Hotellet har 100 værelser i 2 etager. Der er gratis parkering.

Med en placering tæt på såvel motorvej som letbane forventes hotellet at tiltrække både erhvervs- og turistsegmentet og i et dynamisk erhvervsområde som Skejby, hvor nye virksomheder konstant skyder op, vurderes behovet for et Zleep hotel stort: ”Alle har knoklet for at blive klar her til åbningsdagen, og det er en stor fornøjelse endelig at kunne invitere indenfor," siger Peter Haaber, CEO i Zleep Hotels.

Bæredygtigt hotel

Zleep Hotel Aarhus Nord er bygget i samarbejde med NCC som et bæredygtigt hotelprojekt. Ejeren af ejendommen er Pension Danmark. Hotellet er Zleep Hotels andet aarhusianske hotel. I den sydlige ende af byen, nærmere præcist på Viby torv, ligger nemlig allerede Zleep Hotel Aarhus Syd. I dag åbner de første 20 værelser på hotellets stueetage. De resterende værelser forventes at åbne 1. juli.Kilde: Pressemeddelelse.

Se mere om Hotel Zleep Aarhus Nord


?