02.01.2018Møde & Event News

Dansk teambuilding til Kina

I denne måned åbner det succesfulde danske firma en filial i Shanghai.

I denne måned åbner danske CoastZone A/S egen afdeling i Shanghai, og visionen er klar: Fælles succesoplevelser og målrettet medarbejderudvikling skal være virksomhedernes nye, stærke kort, forlyder det i en pressemeddelelse. Kina kigger på Danmark - og med god grund. Innovation, åbenhed og udvikling er 3 af 5 hovedprincipper i landets femårsplan.

I 15 år har CoastZone A/S været førende inden for teambuilding og teamudvikling på det danske marked. Grundlægger Brian Christiansen har altid haft store ambitioner med virksomheden, og dette fremsyn og udviklingsfokus deler han med nuværende direktør Simon Rønlev: ”Udvikling er et klart omdrejningspunkt, og vi holder godt fast i den stærke iværksætterånd, der altid har været en del af kulturen i CoastZone. At rykke ud over Danmarks grænser har i flere år været en del af strategien, og nu er vi klar til at tage skridtet.”

Brian Christiansen, som i dag er bestyrelsesformand og partner i CoastZone A/S, takkede sidste år ja til en erhvervsrejse ind i Kinas imponerende forretningsverden, hvor man i flere år har haft blikket fast rettet mod Vesten. Asien havde ikke før været på tale i CoastZones forretningsplan, men rejsen til Kina ændrede dette syn. Det var på alle måder en øjenåbner for et marked med et enormt potentiale: ”Jeg tog afsted med alle fordommene om kinesisk kultur og kom hjem med et helt nyt verdensbillede af en nation med en imponerende målsætning for udvikling og en brændende lyst til at lære,” fortæller Brian.

En minutiøs proces gik i gang for at sikre det absolut stærkeste beslutningsgrundlag for den omfattende udvidelse. Man udvalgte en række videnseksperter, som på hver sin måde kender Kina indefra. Gennem interviews og møder i Shanghai med 15 nuværende og tidligere direktører i internationale virksomheder, afdækkede man de mange parametre ved at starte og drive virksomhed i Kina.

Se mere om CoastZone


?