31.05.2018Møde & Event News

DEMA18 vinderne er kåret

Danish Events & Meeting Awards arrangementet var i sig selv en award værdig. Alt fungerede, og arrangørerne viste nytænkning på flere fronter.

Alt klappede, og solen skinnede over Københavns Havn ved Langelinie Pavillonen under dette års DEMA fest den 30. maj. Arrangørerne viste, at man kan tage sin egen medicin og vise, hvor meget nyt og godt, der findes for at skabe et vellykket arrangement. Aftenenen demonstrerede en fin kombination af innovatioin og effektivitet. Ankomst-registrering med ansigtsgenkendelse f.eks. Og færdige drinks, som gæsterne selv kunne trække med håndtag på en væg. Maden var i top både mht. til logistik og smag. Leveret af  Madkastellet.

"DEMA18 var i sig selv en award værdig," sagde salgs- og marketingdirektør, Olina Jægergaard, Kursuslex. "Der var så meget nytænkning, både fagligt, praktisk og socialt. Stemningen var glad og nær. Lidt ligesom ved en reunion fra skoletiden."

Erfaringsudveksling

Dagen startede med en konferencedel, hvor over 100 af aftens 240 tilmeldte deltog. Programmet gav de nominerede mulighed for at dele ud af erfaringer og fremvise deres unikke løsninger for hver case. “I dette MPI-år har vi haft fokus på faglighed - og hvorfor ikke udnytte den faglighed, der ligger i de indstilledes cases til at blive klogere på, hvordan andre eksekverer strategien og idéen bag en event og hvilken effekt det havde? " siger Anne Dalgaard, VP Education & President Elect, MPI Denmark. Kilde: Pressemeddelelse.

Gaver og underholdning

Herefter var der drinks på Langelinie Pavillonens terrassen med udsigt over Københavns Havn. Award-showet blev ledet af konferencier og MPI Denmarks President, Hans Ravnkjær Larsen, som både sørgede for festlige indslag og uddeling af gaver til heldige deltagere fra Kurhotel Skodsborg og Wallmans. Under middagen var der underholdning fra artister og orkester fra Copenhagen Music inden aftenen forsatte på terrassen med DJ Rikke Bronx og kolde drinks fra Madkastellets nye specialdesignede drinksvæg.

Og vinderne er:

Vinderen af den særlige "Comwell Meeting Planner Award 2018" blev fundet ved en afstemning blandt gæsterne under middagen og gik i år til Didde Steinmann CPH Lounge. De 8 award-vindere er blevet udpeget af en fagjury som evaluerede de indstillede cases på en række kriterier indenfor blandt andet faglighed og målsætning.

KONFERENCER OG FAGLIGE EVENTS, BtB PS Communication - IBM Watson Summit.

KONFERENCER OG FAGLIGE EVENTS, BtC Culture Works – Creativity World Forum 2017.

NON-PROFIT BC Hospitality Group - Responsible Hospitality Day 2017.

INTERNT MØDE ELLER FAGLIG EVENT Eventually – Novo Nordisk – NGI 2017.

INTERN TEAMBUILDING ELLER INCENTIVE Humanic Group - Novo Nordisk Device R&D 4D Challenge.

INTERN SOCIAL EVENT ELLER FEJRING Eventually – Central Insurance Companies’ Incentive Trip 2017 LOW COST Kurhotel Skodsborg - MMM – Mai’s Monday Morning.

RADIKAL FORNYELSE Seedster – Iværksætterkonference 2.0. Kilde: Pressemeddelelse.

Kursuslex ønsker alle vinderne hjertelig tillykke!

Se mere om DEMA18


?