10.01.2019Møde & Event News

Den europæiske mødebranche samles i februar

9. – 12. februar samles store dele af den europæiske mødebranche i Den Haag, når den hollandske afdeling af MPI er vært ved EMEC,

Den europæiske mødebranche mødes den 9. – 12. februar, når store dele af den europæiske mødebranche samles i Den Haag. Det er i hår den hollandske afdeling af Meeting Planners International (MPI), som er vært for organisationens konference European Meetings & Events Conference (EMEC).

Nye måder

’Changing the game’ er overskriften på dette års udgave af konferencen, som netop fokuserer på at gennemføre den slags arrangementer på nye og utraditionelle måder. ”Alt for ofte bygges møder over den samme læst med en key note speaker på scenen og deltagerne siddende i et banketlokale som passive tilhørere eller i gang med at lege med deres smartphones. Sådan bliver det ikke i Den Haag i februar,” siger event- og konferencearrangør Sven Boelhouwer, der er projektleder for EMEC19.

Det nyrenoverede kultur- og kongrescenter World Forum The Hague danner rammen om en række af aktiviteterne under EMEC, men også andre mere utraditionelle venues i byen tages i anvendelse, når de forventeligt ca 200 mødeeksperter mingler i februar.

Bredt fagligt spektrum

Deltagerne tæller såvel udbydere af faciliteter og services som professionelle event- og mødeplanlæggere fra hele Europa. EMEC er åben for både medlemmer og ikke-medlemmer af MPI.

Se mere om EMEC 2019


?