29.10.2018Møde & Event News

Det første hotelværelse på hjul

En selvkørende bil med seng kan bringe gæsterne frem i enten arbejdende eller sovende tilstand. Projektet har fået en award for "Radikal Innovation".

"Autonomous Travel Suite" er en selvkørende bil med et værelse, der kører af sig selv, og når gæsten vil frem til hotellet for at holde møde, opgradere til et rigtigt hotelværelse eller tage en dukkert i poolen, styrer det selv hen til adressen. På lang sigt vil bilen parkere kunne i direkte tilslutning til et "opgraderet" hotelværelse.

Award for radikal innnovation

Bilen er designet af det amerikanske firma Aprilli Design, og det konceptuelle projekt er netop præmieret med en "Radical Innovation Award“. Visionen er, at fremtidens rejsende kan arbejde, overnatte, gå i bad m.v. under den personlige og individuelle transport, sådan at rejsetiden udnyttes. Der kan endda leveres madvarer via droner, som kan spotte, hvor bilen befinder sig og levere varerne via en lem i taget.

Teknologien fører gæsten eller ejeren af bilen frem til de steder, han eller hun har brug for, herunder mødesteder, hoteller , restauranter m.v. Stederne er listet på en app og kan bookes direkte.  Rengøring og ladestationer sørger "Autonomous Travel Suite“ for.

Bilforhandlere og hoteller involveres

Projektet er i sin vorden og at sammenlignede med en slags haute couture for møde- og rejsebranchen. Dvs. som inspiration og som pejlemærke for fremtiden. "Vi taler netop nu med hotelkæder og bilproducenter om vores konceptuelle projekt," siger ejer af Aprilli Design, Steve Lee. Kilde: Tophotels.de

Se video om "Autonomous Travel Suite"


?