30.11.2020Møde & Event News

Det gamle sømandshjem har skiftet kaptajn

Gitte Vanggaard ny leder af det historiske Hotel Frederikshavn.

”Det er både med en vis ydmyghed over for hotellets enestående historie og en stor grad af gåpåmod, at jeg overtager ledelsen,” siger Gitte Vanggaard.

”Hvert hotel er en ny oplevelse, og selvom jeg har en god portion erfaring med i rygsækken, er det aldrig business-as-usual. Hotel Frederikshavn er helt unikt for dets dybe rødder i byen. Man mærker atmosfæren og historiens vingesus, når man træder ind. Derudover er hotellet ejet af en non-profit fond, hvis formål er at drive velgørenhed. Dét lægger lige en ekstra dimension på hverdagen, og hvorfor vi er her,” mener Gitte Vanggaard, der er en erfaren spiller i den nordjyske hotelbranche.

CV’et tæller både tidligere stillinger på Ruths Hotel i Skagen og Hotel Lisboa, en periode som selvstændig restauratør og en række uddannelser inden for hotelbranchen.

Den nye titel som leder af det 121-årige Hotel Frederikshavn kommer på et tidspunkt, hvor der både er plads til og behov for forandring.

Summer af liv igen
Trods et stærkt bagland er Hotel Frederikshavn ikke gået ram forbi coronatiden. Men nu er der atter ved at være liv i huset med både private gæster, som er på kursus, og erhvervsgæster, hvor mange har en firmaaftale med hotellet.

”Jeg kommer som ny leder til et hyggeligt og nyrenoveret hotel med atmosfære og glæder mig til at trække i arbejdstøjet, så vi kommer styrket ud på den anden side af denne mærkværdige periode. Ikke bare hotellet her, men hele Frederikshavn som destination, hvor vi har så meget at byde på, og dét budskab skal vi meget længere ud med, lover Gitte Vanggaard.

Læs mere om Hotel Frederikshavn


?